Virksomme Opstillinger

Familieopstilling og systemisk opstilling

- er en kraftfuld, rørende, indsigtsrig og udviklende metode. 
Som i mit øvrige arbejde, går vi uden om det vi tænker, de historier vi har skabt gennem vores liv - og arbejder med energi og ånd, hvor virkelig forandring og forløsning kan ske fra. 

Vi tror måske, at et problem selvfølgelig er vores, og det er det på en måde også, og samtidig kan det ofte udspringe af smertefulde oplevelser, traumer, konflikter, der er sket tilbage i tidligere generationer i vores familie. Vi kan derfor være bærere af noget, der egentlig hører til et andet sted i familien.

Når det kommer frem i lyset, bringer det indsigter og forståelse, som gør det muligt at forløse og genskabe balance, så energien og kærligheden igen kan flyde i systemet. 

Det kan betyde, at du finder ro, føler dig fri og levende, får skabt bedre relationer, at du kan stå i din fulde kraft, bruge dit potentiale og skabe det liv du ønsker. 
 

Hvad kan du arbejde med?
Det kan være en konflikt du gerne vil løse eller en relation du vil forbedre - til din familie, kæreste, ven, kollega; det kan være et tema du kæmper med som manglende selvværd, træthed, sorg, vrede; det kan være en svær livssituation, skilsmisse, sygdom, fysiske lidelser m.v.
Det kan også være en opgave du gerne vil have inspiration til, valg du står over for, noget nyt du gerne vil have ind i dit liv.


Individuelle opstillinger og i gruppe
Du kan både arbejde individuelt, som par og i små og større grupper.

På en måde kan man sige, at det vi går med inde i os selv - og kan være både bevidste og ubevidste om - kommer ud i det åbne, så vi kan se og opleve og forholde os til det på en anden måde, og dermed også forandre det.

Individuelt
Her kan bruges filtstykker til at repræsentere klienten selv, nogle af de øvrige personer i  familien, kolleger på arbejdspladsen m.v. Der kan også arbejdes med figurer m.m..

Gruppe
Her vælger klienten repræsentanter for f.eks. familiemedlemmer blandt de øvrige deltagere i gruppen, og stiller dem op på gulvet. Herfra arbejder man med at afdække, hvad der sker i den enkelte og finde måder at genoprette den naturlige harmoni på, hvor alle familiemedlemmer har deres plads og hører med i systemet.

 

Kommende opstillinger i gruppe:
Jeg laver løbende aftener og dage med opstillinger. Er du interesseret, så send mig gerne en mail, så kontakter jeg dig, når der er en dato.
Næste vil blive i efteråret 2019.

Saml selv en gruppe
Du kan også selv samle en gruppe. Kontakt mig for at høre nærmere og aftale et tidspunkt. Det kan både være ud fra et bestemt tema I ønsker at arbejde med og det kan være frit, hvad hver enkelt ønsker.
 

Drømmegruppe over 3 aftener:

En anderledes og eksperimenterende drømmegruppe, hvor vi primært vil bruge systemisk opstilling og hvor de andre deltagerne f.eks. repræsenterer elementer fra din drøm.
Jeg vil afprøve forskelligt fra denne givende metode og selvfølgelig trække på mine andre erfaringer og klare intuition, som jeg har brugt i en årrække til individuelle klienter, par og grupper.

Drømme er fantastiske og hjælper dig hver nat – og derudover har de masser af budskaber til dig som kan hjælpe dig med aktuelle ting og berige dit liv.

Tidligere har jeg arbejdet en del med drømme - og her den sidste tid har der sneget sig nogle stykker ind i mit arbejde på en ny måde. Det har været ret fantastisk, hvad der kom ud af det og givet mig lyst til at lave en drømmegruppe.

Det er både for dig der kender til drømmetydning og er vant til at arbejde med dine drømme, for dig der er helt ny, og såmænd også for dig, der ikke engang kan huske dine drømme. Det kommer du sikkert til, med forskellige gode råd, og ellers så ser vi på en anden slags af dine drømme ;0).
 

Pris:
1.200 kr. Der er plads til 6 deltagere.

Hvornår:
Vi mødes tre gange, og første gang er (dato kommer snarst).
Du skal kunne alle tre gange.

Hvor:
Henrik Steffens Vej 9, 4. th., 1866 Frederiksberg C

Der vil være kaffe og the.

Tilmelding:
På mail, sms eller du kan ringe. Oplys gerne dit navn, telefonnummer og mailadresse. Og ring meget gerne for at høre mere uddybende.
Kontaktoplysninger finder du her