Udtalelser

Berit ser og formidler dybtliggende og ubevidste emner, der gerne vil frem i lyset. De tråde af følelser og oplevelser der har groet sig fast til vores DNA og er blevet usynlige barrierer i vores liv, får Berit pudset af – og så tager hun dem kærligt i hånden og sender dem på pension.

Når du sidder overfor Berit, vil du opleve en sand mester i sit håndværk. Uden på forhånd, at vide hvor hun er på vej hen, væver hun en sti af fortællinger, betragtninger, øvelser og opgaver der fører dig på rette vej. På let og ukompliceret vis, formidler hun, også de helt tunge emner, som du vil modtage i form af en visuel fortælling, der gør det tydeligt og let at forholde sig til.

Når du forlader Berit, har du en handleplan med i hånden, der vil hjælpe dig med at træne nye vaner til at leve i overensstemmelse med dit sande jeg… med andre ord, mere autentisk, glad og afklaret.

Alt efter hvor du er i din personlige udvikling, vil du opleve, at en session med Berit vil hjælpe dig med at springe en masse step over – eller gå den mest direkte vej. For andre vil det betyde at de får lagt de sidste brikker i et puslespil.

Det Berit gør, kan man ikke præcis sige hvad er, og alligevel er den forandring hun skaber så markant. Og måske er lige præcis dét kendetegnet ved Berits fortællinger, hvor svære eller skjulte emner bliver til billeder.

Det er sjovt, simpelt og dybt bevægende.

Cristina Signorelli
 

Mail trykt med tilladelse
Kære Berit
Det var en fantastisk oplevelse at være hos dig i fredags. Jeg har nærmest været euforisk hele weekenden - og bliver det stadig blot jeg tænker på din fortælling.
Det er svært at beskrive med ord, hvad det har gjort ved mig og jeg ved, at jeg heller ikke behøver at forsøge, fordi du forstår...

Jeg vil blot fortælle dig, at jeg er dig dybt taknemmelig.

Jeg håber at mange flere får glæde af din særlige gave. Du er så sjælden!

Mange varme hilsener
Susanne Modler

 

Udtalelse
Jeg har foreløbig haft fornøjelsen af Berits virksomme fortællinger 2 gange og det er netop hvad de er: Virksomme. Og meget mere end det.

For mig var det første møde med den clairvoyante verden, og jeg var nysgerrig på, hvad det egentlig var for noget. Jeg ved stadig ikke rigtig, hvordan Berit bærer sig ad, men noget kan hun altså, som kan hjælpe alle os, der hvirvler rundt i livet med noget vi ikke rigtig kan finde et svar på eller en vej ud af.

I den ene session var emnet opstart af min virksomhed, og jeg fik en fantastisk fortælling om en munter landevejssoldat. En fortælling, som med sine mange detaljer og billeder gav så meget mening og viste mig en ny måde at VÆRE PÅ i processen med at definere nichen for min virksomhed. Og jeg kunne MÆRKE at fortællingen var min. Det er nu nogle måneder siden, og jeg vender stadig tilbage til fortællingen og husker på hvad den sagde mig.

Jeg lavede hurtigt en ny tid hos Berit - med et presserende og meget stort spørgsmål fra privatsfæren. Og samtalen var fuldstændig forløsende. Ikke at jeg fik et konkret svar på, hvad jeg skulle vælge. Jeg fandt ud af at noget andet var vigtigere, og fik hjælp til hvad jeg skulle tage med og ikke tage med i mine overvejelser. Jeg blev sat fri til at tage min beslutning uden en masse støj.

Berit kan noget unikt, og hun har et vidunderligt og meget troværdigt væsen, som vækker tillid. Hun er oprigtig, og oprigtigt interesseret i at hjælpe det menneske som sidder overfor hende. Det gjorde hun for mig, og jeg er sikker på hun gør det for mange, mange andre. Jeg kan varmt anbefale en af Berits virksomme fortællinger!
Pia M                                                        

 

Udtalelse
Berit gav mig afklaring og styr på mine tanker - og mod og ro.
Og hvis jeg igen får det på samme måde, er jeg sikker på, at jeg  vil komme til hende.
På et par timer vendte hun mit syn på de problemer, jeg havde, og gjorde det til noget der kunne løses.
Jeg har været rigtig glad for det det hun gjorde for mig.

Christina, 15 år

 

Udtalelse
Berit har jeg kendt gennem flere år. Vi mødtes under en uddannelse, hvor en del af det vi lavede var, at stå på en scene. Her hørte jeg for første gang Berit fortælle og jeg blev grebet af hendes intense og nærværende måde at fortælle på.

Senere har jeg fulgt Berit i de år, hvor hendes fortællinger har udviklet sig til det de er i dag. Kombinationen at hendes evner for indføling, klarsyn og fortællerevne gør, at hendes fortællinger er magiske.

De fortællinger Berit har fortalt til mig, er fortalt ud fra et konkret problem eller spørgsmål jeg ønskede svar på og fortællingerne er kommet i form at symboler og eventyr.

Det kan være svært præcist at forklare hvorfor og hvordan fortællingerne virkede. Men det jeg oplevede, var at jeg blev forløst mens Berit fortalte. Jeg kan forklare det med, at hver en celle i min krop ligesom modtog de beskeder der kom fra fortællingerne.

Det var Berits fortællinger der kunne få lov til at komme ind og frigøre min unødige stress.

Fortællingerne går langt dybere end ord og de springer det overflødige over.

Søs Viljakainen Barfred

 

Udtalelse
Min første Virksomme Fortælling var et lille mirakel.
Jeg gik fuldstændig afklaret derfra, beholdt mit job og har siden været helt sikker på, at det var den rigtige beslutning.

Annie

Brev trykt med tilladelse
Kære Berit
Tak for den fine hjælp jeg fik.
Det føles som om jeg har fået livet tilbage.
Mørket er aflløst af lys, tyngden af lethed. Selvforkælelsen er kommet helt af sig selv.
Energien har sendt mig til havet og skoven (hvor jeg fandt anemoner), på Louisiana og Glyptoteket og jeg nød virkelig at være der.
Jeg har siddet og nydt solen på små caféer og drukket kaffe, opfyldt af taknemlighed.
Og du fik ret med hensyn til mine "trøste-øller", de står stadig på købmandens hylder og er helt tavse.
Endnu en gang tak for en forløsende fortælling.

Kærlig hilsen
Jette Rosendahl Rasmussen

 

Udtalelse
Jeg har nu været hos Berit to gange (i en gruppe og individuelt), og jeg kommer helt sikkert igen!

Hvis du på nogen måde er kørt fast i en eller anden problemstilling, og du ikke orker at skulle igennem et forløb hos psykolog eller andet, så er Berits fortællinger fantastiske. Virksomme fortællinger er simpelthen en genvej.

Berit kan noget med sine fortællinger – og hun rammer lige ned i kernen af den udfordring du er kørt fast i hver gang. Det er en nem og bekvemmelig måde at nå ind til det, man lige pt kæmper med, og så vupti – har Berit fundet en måde/fortælling, så man herfra kan overskue problematikken, få sat ord på og komme videre.

Kan absolut anbefales til alle der føler, at de lige mangler løsningen til at komme videre – nu på den nydelsesfulde måde.

De bedste hilsner
Helle Feldthaus 

Udtalelse fra deltager i gruppe
Tak for en fantastisk aften! Meget givende, inspirende og masser af stof til eftertanke!

Jeg er glad for min historie, som gav mig en helt klar indsigt i min måde at arbejde på, og noget at arbejde videre med. Jeg fik en metafor/ et billede med hjem, som er et godt redskab at arbejde videre med.

Jeg fik meget ud af at høre de andres historier også, man kan enten se det helt rigtige i det du når frem til, eller også kan man bruge nogen af indsigterne selv –både underholdende og lærerrigt!

Berits indsigt er enestående og meget givende, formidlet på en nærværende og til tider humoristisk måde. Berit har god føling med, hvor du er henne og hvad du har brug for, step by step –og får dig blidt men selvsikkert videre med det du har brug for sparring/viden eller hjælp til.

Stefani Biber

 

Udtalelse fra deltager i gruppe
At få en fortælling fra Berit er en spændende og livsbekræftende oplevelse. Fortællingen er meget rammende og præcis med et klart budskab. Fortællingen handler om noget, der fylder i dit liv lige nu og her. Noget du ønsker sparring på, måske en fastlåst situation. Berit taler energien, sætter ord på noget, du ikke selv kan. Det foregår i en rolig og afslappet atmosfære med ord, symboler og billeder.

Berit er meget autentisk og levende i fortællingen. Jeg kan varmt anbefale Berit til alle, der kunne bruge lidt input på tanker der tumles med i hverdagen.

Charlotte Runge

                                 

Udtalelse
Da vi for et år siden skulle til at starte egen virksomhed, var der mange ting, vi var usikre på. Vi undersøgte markedet for, hvor vi kunne hente hjælp, og fik Berit anbefalet. Vi havde egentlig tænkt os en form for mere traditionel coaching, men blev nysgerrige efter at se, hvad en fortælling kunne gøre for os. Det har vi ikke et øjeblik fortrudt! Det var en fantastisk oplevelse, som gjorde, at vi kom til at føle os fulde af fortrøstning i forhold til vores nye firma. Nogen af de spørgsmål, vi havde, fik vi vendt på en overraskende og forløsende måde.

For at konkretisere det lidt kan vi fortælle, at vores firma hedder Nyt Mod - på at læse og skrive (www.nyt-mod.dk) og at vi begge har et langt arbejdsliv som offentligt ansatte bag os. Vi opdagede, at de begrænsninger, vi var tilbøjelige til at fokusere på, kun lå i os selv. Det var i virkeligheden ligeså meget os, der skulle have nyt mod som vores kommende kursister!

Vi har allerede anbefalet Berits fortællinger til venner og kolleger og vil gerne gentage her, at man for så vidt ikke behøver stå i nogen afgørende eller kritisk livssituation for at få et stort udbytte af en Virksom Fortælling.

Man giver sig selv en vidunderlig gave ved at komme til Berit!

Mange hilsner
Lene Mølgaard og Liselotte Kulpa
Læse-skrivekonsulenter, Nyt Mod, Hillerød

Udtalelse efter forløbet "Dig og dit unikke udtryk"

Hvad du har fået ud af forløbet?
Stemmetræning - fokus er ikke længere på et ønske om at præstere. Gennem øvelser med stemme og kropssprog er jeg blevet meget bedre til at at mærke en følelse og sætte lyd på den - at følge med følelsen. Jeg vidste nok godt hvordan det hang sammen, men nu har jeg virkelig erkendt at det er den eneste (og letteste og smukkeste) vej. Helt konkret har jeg lært at bruge min kæbe rigtigt og er blevet kureret for kæbespændinger/smerter.

Retorik - jeg har fået nogle teoretiske værktøjer og mulighed for at afprøve dem i praksis. Det har været virkelig sjovt og lærerigt! Jeg er blevet mere bevidst om min egen gennemslagskraft.

Vanskelige situationer - jeg har oplevet at Berits råd har bragt lethed og ny energi ind i situationer, der var kørt fast (både på mit arbejde og privat).
Nogle af de problemer jeg baksede med forsvandt som dug for solen, da mine tanker og adfærd ændrede sig. Andre gange er problemerne måske ikke ligefrem forsvundet, men jeg har fået en ny forståelse og mere mod på at arbejde mig igennem dem.

Der er ro og nærvær hos Berit. Hun ved præcis hvor jeg 'er' og har kunnet mærke selv de mindste ændringer hos mig, lige når de indtraf.
Jeg er dybt taknemmelig over at have fået mulighed for at gennemgå dette forløb, og kan mærke at det jeg har lært, er blevet en del af mig, og der er stadig bevægelse.

Hvad har fungeret godt og hvad kunne gøres bedre?
Umiddelbart kan jeg ikke forestille mig at noget kunne gøres bedre. Jeg er meget tilfreds.

Vivian

Udtalelser fra kursusdeltagere:
Tusind, tusind tak for disse fantastiske weekender. Det har været en absolut fornøjelse – berigende, healende og sjovt.

Jeg har bare fået så mange gaver, og der sker så meget i mit liv. Der er kommet flow og det er magisk hvad der sker.

Jeg er blevet åben til at lytte og mærke, hvad min krop siger – og tage beslutninger og handle fra et andet sted end fra mit hoved. Ja, min intuition er blevet bedre.
En nat oplevede jeg endda en klar stemme, der gav mig en besked.

Det er sådan en enkel måde vi arbejder på. Ikke i faste kasser eller systemer, men frit og enkelt og med stor effekt.

Kjersti Iversen

              

"Jeg begyndte på Berits kursus, da jeg netop var blevet sygemeldt med stress. Fra start af var der en enorm energi af ro og fællesskab på kurset, og det i sig selv var en meget overvældende følelse. Jeg følte, at jeg lynhurtigt fik fat i de principper, som Berit fortalte os om, og jeg brugte dem også ofte privat. Det var et rigtig godt forløb, at vi mødtes én gang om måneden, og at man så kunne gøre brug af meditationerne og teknikkerner i mellemtiden. Dette er noget jeg stadig holder fast i den dag i dag.
Overordnet set, har Berits kursus virkelig givet mig et skub i den rigtige retning. Jeg er kommet tilbage på studiet igen efter sygemeldingen, har fået skrevet speciale, fået et godt studiejob, en dejlig lejlighed, osv osv. Derudover er tingene til stadighed meget mere klare for mig end tidligere. Jeg er blevet mere klog på, hvad jeg egentlig ønsker mig af livet, hvor jeg gerne vil bo, arbejde med, osv. Jeg oplever et stort klarsyn i forhold til tidligere i mit liv. Jeg kan på det varmeste anbefale Berits kursus. Det er helt enormt, hvad jeg selv har fået ud af det." 
Line 

Over tre weekender var jeg en del af gruppe, hvor jeg fik svar på nogle af de specifikke spørgsmål jeg havde og som end ikke et godt hoved kunne have fundet svar på.

Sammen med de andre deltagere udgjorde vi et hele, så uanset hvem der var i fokus, så bragte det nyt og gavnligt med sig.

Tak Berit. Du har med din store erfaring, autoritet, tålmodighed, skarphed og dit milde væsen det der skal til, for at det blev et indholdsrigt og spændende forløb. Dit kursus giver brugbare redskaber som man med lethed kan anvende hjemme.

Det har været weekender af høj kvalitet som jeg varmt kan anbefale.

Søs Viljakainen Barfred

Det er sjovt, hvordan man selv som ”nybegynder” udi bevidsthedstræning kan finde ud af at kommunikere med både universet og sin egen bevidsthed, når man bliver godt hjulpet af en så begavet lærer som Berit og kan trække på inspirationen og den fælles forståelse i en gruppe.

De tre weekender har været et dejligt nærværende helle i en travl hverdag – og et velkommet spark bagi i forhold til at tage mig selv alvorligt og få etableret en meditations- og mig-praksis.

Maiken Christensen 

                

Udtalelser omkring Skype/telefon:

Det var fantastisk. Jeg er imponeret.

Det er rigtig godt at få nyt syn på tingene og andre ord på, og jeg kan virkelig bruge det jeg fik.

Det fungerede godt med at være på Skype, og det er dejligt at vide, at jeg lige kan få fat på dig, når jeg til tider bor i Jylland.

Jeg har for et par år siden været med til en Åben Fortælleaften, og det var virkelig en god aften. Det her er en anden oplevelse. Fordelen er, at det er nemt at holde fokus her hvor jeg sidder alene hos mig selv, i forhold til når der er andre. Jeg skal heller ikke ud i bus eller metro. Så det er jo meget nemt.

Tak for en utrolig kompetent fortælling, som gav mig netop det spark, som jeg havde brug for.

Du er guld værd.
Tove Holm
                 

 Du fik virkelig sat gang i nogle ting, og jeg tror faktisk de går noget dybere end jeg først troede.

Jeg har igennem længere tid været igang med at bryde med de uhensigtsmæssige mønstre, som jeg har fået tillært mig igennem min opvækst ift. den vej, som jeg gerne vil gå med mit liv. På nuværende tidspunkt er jeg kommet så langt, at jeg næsten kan sige, at jeg er ved at være i mål, men jeg har ligesom manglet at erkende det og samtidig i et eller andet omfang slippe det gamle fuldt ud.

Under vores session fik du sat et tydeligt billede på min situation uden vi talte dybdegående om det, du fik sat det i relief i forhold til mig og mine mål, du fik samlet op på de relevante elementer, som jeg skal fokusere på for at komme videre og du fik givet mig modet til at gå videre med det.

Du tegnede det indre billede op, som længe har været svævende for mig - tydeliggjort mit nuværende stadie og tilstand. Du fangende mig – så den person jeg er dybt inde på en meget fin og naturlig måde.

Din facon er meget ligetil, ydmyg og jordnær, hvilket gør oplevelsen meget lidt alternativ - det føltes som om vi har haft mange lange snakke om mit liv, mine udfordringer og mine ønsker og ambitioner i livet. Og alt dette igennem Skype.
Linda Primdahl Jensen

Selvom vi ikke kender hinanden, fungerede det fint med en session over telefonen. Vi faldt hurtigt i snak og nåede hinanden, så jeg følte mig åben og have tillid.

Jeg fik flere konkrete ting jeg kunne gøre og de hjalp, f.eks. i forhold til søvnløshed, hvor jeg efterfølgende bare sov tre nætter i træk.

Samtalen satte samtidig en del i gang, og jeg har haft flere reaktioner efter. Jeg fik bl.a. en drøm på et større tema, vi snakkede om. Den drøm var positiv og ret speciel for mig at få.

Og jeg har tænkt meget over det der blev sagt omkring hvad jeg selv kan gøre.
Tak.
Lene Gary

Jeg var meget glad for samtalen.

Fra første øjeblik følte jeg mig godt tilpas, og følte der var en god kontakt. Du virker afslappet foran kameraet, hvilket hjalp mig til også selv at slappe af.
For mig virker Skype godt, ja faktisk vil jeg tit foretrække det, fordi det er så nemt: Jeg behøver ikke at skulle ud af huset, sparer tid og jeg kan lukke alt andet ude.

Det der virkede stærkest på mig, var det du sagde om at jeg skal lytte til, om det jeg gør, er noget jeg har lyst til. Altså ikke gøre ting af pligt. Den gik stærkt ind – for det er et stort problem for mig, at jeg sætter mig for at gennemføre ting, uanset hvad.
F.eks. satte jeg mig for i januar at skrive og udgive et nyhedsbrev på Sund med sygdom hver uge! Uanset om jeg havde lyst eller ej – og jeg gennemførte det, indtil jeg fik en diskusprolaps i juni.

Kort efter vi havde snakket sammen fik jeg til gengæld lyst til at skrive et nyhedsbrev.

Dit utraditionelle forslag omkring mit arbejdsliv og hvordan jeg kan kombinere det, har jeg endnu ikke klart, men det er nok der skatten ligger begravet.

Jeg siger tusind tak for samtalen, som satte mange tanker i gang.
Lone Garnum

Det har været rigtig godt at have to x ½ time med opfølgning efter min session hos dig.

Det giver mere fokus på tingene, mere dybde, så man ikke så nemt bare går videre til det næste. Jeg har fået øje på flere ting, også i den mellemliggende tid.

Det fungerer fint at bruge Skype. Jeg tager det lige så meget ind som hos dig – især med kamera på.

Jeg tror det gør noget, at jeg har været hos dig først og set dig live og været i dit hjem, men er sikker på det også vil give noget at det kun er på Skype.

Det er en god støtte at vide det lige kan lade sig gøre at få kontakt med dig. Også en aften, og lige nu er det en søndag.
Anna C.

Du kan kontakte mig her