Skype og telefon

Via Skype eller telefon har du mulighed for at få en kortere individuel session, nemlig på enten ½ eller 1 time.

Du kan spørge helt frit ud fra hvad du har lyst til – stort og småt. Det er en fordel at du gør dig klart hvad du har lyst til at spørge om og at det er ret konkret.

Det svar du får kan være en lille fortælling og kommentarer, og det kan også være en ultrakort fortælling eller billeder der klargør situationen og med primært direkte kommentarer. Det kan jeg ikke sige på forhånd.
Jeg arbejder typisk sådan, at du også får konkrete råd og anvisninger på handling.
 

Sessioner over Skype eller telefon er gode til:
- kort individuel session
- opfølgning på andet vi har arbejdet med
- hvis der er noget akut
- hvis du bor langt herfra
- hvis du bare har lyst til at blive hjemme.

Det virker glimrende at mødes i Cyperspace - som du også kan læse af udtalelser her efter selve teksten.
Samtidig kan de her sessioner ikke det samme som når vi mødes til en længere session her hos mig. Jeg har mulighed for at gøre flere ting, når jeg har dig i samme rum - og personlig kontakt kan noget særligt.
Allligevel kan jeg trygt anbefale dig en session via Skype (med eller uden kamera) eller telefon. Der er god hjælp at hente til de udfordringer du tumler med.


Du kan aftale en tid ved at:
Ringe eller sende en sms på mobil 40 63 76 78 eller
sende en e-mail til: beritmj@virksommefortaellinger.dk
 

Pris:
½ time koster 450 kr. incl. moms
1  time koster 900 kr. incl. moms

Betaling foregår ved, at du indsætter indsætter beløbet på reg. nr. 3106, konto nr. 3106670919.
Sig til hvis du har brug for en kvittering/faktura fra mig, så sender jeg det.


Udtalelser
Du fik virkelig sat gang i nogle ting, og jeg tror faktisk de går noget dybere end jeg først troede.

Jeg har igennem længere tid været igang med at bryde med de uhensigtsmæssige mønstre, som jeg har fået tillært mig igennem min opvækst ift. den vej, som jeg gerne vil gå med mit liv. På nuværende tidspunkt er jeg kommet så langt, at jeg næsten kan sige, at jeg er ved at være i mål, men jeg har ligesom manglet at erkende det og samtidig i et eller andet omfang slippe det gamle fuldt ud.

Under vores session fik du sat et tydeligt billede på min situation uden vi talte dybdegående om det, du fik sat det i relief i forhold til mig og mine mål, du fik samlet op på de relevante elementer, som jeg skal fokusere på for at komme videre og du fik givet mig modet til at gå videre med det.

Du tegnede det indre billede op, som længe har været svævende for mig - tydeliggjort mit nuværende stadie og tilstand. Du fangende mig – så den person jeg er dybt inde på en meget fin og naturlig måde.

Din facon er meget ligetil, ydmyg og jordnær, hvilket gør oplevelsen meget lidt alternativ - det føltes som om vi har haft mange lange snakke om mit liv, mine udfordringer og mine ønsker og ambitioner i livet. Og alt dette igennem Skype.
Linda Primdahl Jensen


 

Selvom vi ikke kender hinanden, fungerede det fint med en session over telefonen. Vi faldt hurtigt i snak og nåede hinanden, så jeg følte mig åben og have tillid.

Jeg fik flere konkrete ting jeg kunne gøre og de hjalp, f.eks. i forhold til søvnløshed, hvor jeg efterfølgende bare sov tre nætter i træk.

Samtalen satte samtidig en del i gang, og jeg har haft flere reaktioner efter. Jeg fik bl.a. en drøm på et større tema, vi snakkede om. Den drøm var positiv og ret speciel for mig at få.

Og jeg har tænkt meget over det der blev sagt omkring hvad jeg selv kan gøre.
Tak.
Lene Gary
                                                               
Jeg var meget glad for samtalen.

Fra første øjeblik følte jeg mig godt tilpas, og følte der var en god kontakt. Du virker afslappet foran kameraet, hvilket hjalp mig til også selv at slappe af.
For mig virker Skype godt, ja faktisk vil jeg tit foretrække det, fordi det er så nemt: Jeg behøver ikke at skulle ud af huset, sparer tid og jeg kan lukke alt andet ude.

Det der virkede stærkest på mig, var det du sagde om at jeg skal lytte til, om det jeg gør, er noget jeg har lyst til. Altså ikke gøre ting af pligt. Den gik stærkt ind – for det er et stort problem for mig, at jeg sætter mig for at gennemføre ting, uanset hvad.
F.eks. satte jeg mig for i januar at skrive og udgive et nyhedsbrev på Sund med sygdom hver uge! Uanset om jeg havde lyst eller ej – og jeg gennemførte det, indtil jeg fik en diskusprolaps i juni.

Kort efter vi havde snakket sammen fik jeg til gengæld lyst til at skrive et nyhedsbrev.

Dit utraditionelle forslag omkring mit arbejdsliv og hvordan jeg kan kombinere det, har jeg endnu ikke klart, men det er nok der skatten ligger begravet.

Jeg siger tusind tak for samtalen, som satte mange tanker i gang.
Lone  Garnum

                        

Det har været rigtig godt at have to x ½ time med opfølgning efter min session hos dig.

Det giver mere fokus på tingene, mere dybde, så man ikke så nemt bare går videre til det næste. Jeg har fået øje på flere ting, også i den mellemliggende tid.

Det fungerer fint at bruge Skype. Jeg tager det lige så meget ind som hos dig – især med kamera på.

Jeg tror det gør noget, at jeg har været hos dig først og set dig live og været i dit hjem, men er sikker på det også vil give noget at det kun er på Skype.

Det er en god støtte at vide det lige kan lade sig gøre at få kontakt med dig. Også en aften, og lige nu er det en søndag.
Anna C.

Det var fantastisk. Jeg er imponeret.

Det er rigtig godt at få nyt syn på tingene og andre ord på, og jeg kan virkelig bruge det jeg fik.

Det fungerede godt med at være på Skype, og det er dejligt at vide, at jeg lige kan få fat på dig, når jeg til tider bor i Jylland.

Jeg har for et par år siden været med til en Åben Fortælleaften, og det var virkelig en god aften. Det her er en anden oplevelse. Fordelen er, at det er nemt at holde fokus her hvor jeg sidder alene hos mig selv, i forhold til når der er andre. Jeg skal heller ikke ud i bus eller metro. Så det er jo meget nemt.

Tak for en utrolig kompetent fortælling, som gav mig netop det spark, som jeg havde brug for.
Du er guld værd.
Tove Holm