Drømmegruppe

Over 3 aftener arbejder du med dine drømme på en helt anderledes måde. Og du kan deltage helt frit.

Drømme er fantastiske og hjælper dig hver nat – og derudover har de masser af budskaber til dig som kan hjælpe dig med aktuelle ting og berige dit liv.

Du kan deltage i denne eksperimenterende drømmegruppe, hvor vi primært vil bruge systemisk opstilling og hvor de andre deltagerne f.eks. repræsenterer elementer fra din drøm.

Jeg vil afprøve forskelligt fra denne indsigtsrige og udviklende metode - og selvfølgelig trække på mine mange erfaringer og klare intuition, som jeg har brugt i en årrække til individuelle klienter, par og grupper.

Jeg har tidligere arbejdet en del med drømme - og her den sidste tid har der sneget sig nogle stykker ind i mit arbejde på en ny måde. Det har været ret fantastisk, hvad der kom ud af det og givet mig lyst til at lave en drømmegruppe.

Det er både for dig der kender til drømmetydning og er vant til at arbejde med dine drømme, for dig der er helt ny, og såmænd også for dig, der ikke engang kan huske dine drømme. Det kommer du sikkert til, med forskellige gode råd, og ellers så ser vi på en anden slags af dine drømme ;0).

 

Pris:
1.200 kr. Der er plads til 6 deltagere.
 

Hvornår:
Vi mødes tre gange, og første gang er (dato kommer snarest). Alle gange fra kl. 17.30 - 21/21.30.

Du skal kunne alle tre gange.
 

Hvor:
Henrik Steffens Vej 9, 4. th., 1866 Frederiksberg C

Der vil være kaffe og the.
 

Tilmelding:
På mail, sms eller du kan ringe. Oplys gerne dit navn, telefonnummer og mailadresse.

Kontaktoplysninger finder du her

Du kan læse mere om mit arbejde i menupunktet For private og her også se mere om systemisk opstilling under punktet Familieopstilling.